Plantenspuit als airco werkt

juli 22, 2014 Uncategorized 0

We hebben twee dagen mogen genieten van de koloniale stad Granada. Bijna het hele stadsplein stond vol met onze volvo’s. Een mooi gezicht!
Zoals Panama veel op Havana lijkt, is Granada wat betreft architectuur een kopie van de Cubaanse stad Trinidad.
Wat ik opvallend vond aan Nicaragua is de hartelijkheid. Mensen vragen geen geld als ik een foto van ze heb gemaakt, maar ze bedanken me..! Dat was voor mij even een rare gewaarwording. Het fotograferen gaat zo wel een stuk gemakkelijker. Ze wijzen naar broers, de kinderen of opa die ik ook nog even op de plaat moet zetten. Kortom, leuk om te ervaren.
Inmiddels zijn we aangekomen in San Salvador, hoofdstad van El Salvador. Daarvoor moesten we eerst door de grens van Nicaragua naar Honduras en meteen door naar El Salvador. We vertrokken gisterochtend om 4 uur. We reden onder begeleiding van de politie in 1 colonne richting de grens.

Er werd voor gekozen om niet in Honduras te overnachten omdat het onveilig kan zijn. Tot nu toe nog niks van gemerkt, maar dat is ook niet raar als je er in 2 uren doorheen bent. Vandaag was het weer heerlijk warm. 40,6 graden werd er gemeten. We hebben de plantenspuit in de auto om af en toe wat af te koelen. Werkt echt goed! Los daarvan was het perfect weer om in de rij te staan van de migratiedienst zonder airco. Hebben we ook weer mee mogen maken. 🙂 Klagen zal ik echt niet doen, want het is meer dan prachtig om met zo’n oude Volvo door Midden-Amerika te rijden. Het voelt nog wat onwerkelijk allemaal. Je ziet het landschap langzamerhand veranderen. Van het tropische Costa Rica wordt het richting Nicaragua steeds droger. De hotels waar we verblijven zijn luxe en altijd lekker dichtbij het centrum. Morgen aan we weer verder rijden naar Guatemala, naar Antigua, wat een openluchtmuseum moet zijn.

 

indian_trail_210714007 indian_trail_210714006 indian_trail_210714005 indian_trail_210714004 indian_trail_210714003 indian_trail_210714002

  843
Share this:

Sorry, the comment form is closed at this time.